Vsako poslabšanje lahko obrnete sebi v prid, če se potrudite in najdete v njem nekaj pozitivnega. To ni lahko storiti. Toda v vašem maratonskem teku skozi življenje je to najboljša pot. 

Resnično pozitivno razmišljanje je veliko več kot zgolj ponavljanje meglenih fraz o sreči. Pozitivno razmišljanje ne ignorira negativnih stvari, ki se spotoma pojavljajo, temveč vas usmerja, da ste pripravljeni v teh primerih vložiti resničen napor in jih spremeniti. 

Resnično pozitivno razmišljanje je realno razmišljanje. Tako razmišljanje realno vidi tako pozitivne kot tudi negativne strani vsake situacije in vas zavestno vzpodbudi, da vložite vaš trud za podporo pozitivni plati zadeve. 

Razmišljati pozitivno pomeni vlagati trud in zato to tako dobro deluje. Potreben je resničen napor, da lahko vidite pozitivno, svetlo plat situacije tam, kjer vsi ostali vidijo le temno plat. Toda to je tudi tisti napor, ki ločuje zmagovalce od poražencev. Je tisti napor, ki spremlja vse velike dosežke in uspehe. 

Odprto in jasno poglejte na realnost sveta, ki vas obkroža, in ugledali boste velikanske prednosti, ki jih prinaša pozitivno razmišljanje
 


Comments


Comments are closed.

      Prenesite e-knjigo "pozitivne misli"

    Click to set custom HTML